Concurs Like!theway

concurs Like!theway

Concursul Like!theway s-a INCHEIAT.

Cum? Unde? Cu cine …iti place sa petreci timpul liber? Da un Like paginii noastre de pe Facebook si posteaza pe wall o fotografie care sa raspunda la una din aceste intrebari. Apoi invita-ti prietenii, rudele si cunostintele sa dea Like. Primele 3 fotografii cu cele mai multe Like-uri vor castiga cate un voucher pentru servicii foto oferite de BY THE WAY Photography.

CASTIGATORI:

Premiul I   – Voucher 100 Euro – Tania Bogdana (252 Likes)

Premiul II  – Voucher  75 Euro – Andrea Suteu (204 Likes)                                                   F E L I C I T A R I  !

Premiul III – Voucher  50 Euro – Alexandra Stânean (130 Likes)

Durata concursului: 10 Aprilie 2011 – 9 Mai 2011

Conditii de participare:

Poate participa orice persoana cu varsta peste 14 ani care detine un cont activ de Facebook. Pentru ca prietenii sa poata vota fotografia ta trebuie sa dea mai intai Like paginii BY THE WAY Photography.

Voucherul poate fi folosit doar pentru servicii foto destinate persoanelor fizice, inclusiv pachete de nunta, si nu include reduceri pentru fotografii printate sau albume.

Serviciile foto sunt puse la dispozitie in Cluj-Napoca fara alte costuri suplimentare sau oriunde in Europa cu conditia achitarii taxelor de transport si cazare pentru fotografi.

Voucherul este valabil pana la data de 31.05.2012 si poate fi folosit de maxim 2 ori, daca primul serviciu ales a costat mai putin decat valoarea cuponului. Valoarea in EURO va fi calculata la cursul valutar din ziua utilizarii. Voucherul este transmisibil cu conditia de a anunta organizatorii.

Orice incercare de fraudare a numarului de voturi aduce cu sine descalificarea. Vor fi descalificati de-asemenea participantii care posteaza fotografii cu continut obscen sau care instiga la violenta.

Succes!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

3 Comments

 1. Reply
  neli 11/04/2011

  Bravo! Bravo! Bravo! Succes mult!

 2. Reply
  andrasescu anca 12/04/2011

  hai sa cistig si eu!

  • Reply
   cristi 13/04/2011

   succes anca! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *