CONCURS BY THE WAY, Surprizele Primaverii

Concurs Surprizele Primaverii - Sesiune foto

Concursul s-a terminat!

Castigatorii sunt:

 Laura A. Franciuc

Dia Bumb

Andreea Mureşan

Felicitari! Va vom contacta pentru detalii.

1. Da Like paginii noastre Facebook.com\ByTheWayPhoto si beneficiezi automat de 25% reducere la pachetele foto pentru nunta din 2014.

2. Pentru a participa la concurs trebuie sa dai Like postului de pe pagina noastra de Facebook care contine imaginea de mai sus si sa ne spui intr-un comment ce locatie ai alege daca ai castiga una din cele 3 sedinte foto pe care ti-o doresti. Ai de ales intre: Portret, Love Story, Save the Date, Maternity sau Newborn.

3. Orice Share public a aceluiasi post iti ofera o sansa in plus pentru a castiga.

Oferta/Concursul se va desfasura in perioada 21 Martie 2014 – 15 Aprilie 2014. La sfarsitul concursului se vor extrage prin tragere la sorti cu ajutorul site-ul Random.org 3 castigatori.

Fiecare dintre cei 3 castigatori isi va alege sesiunea foto dorita: Portret, Love Story, Save the Date, Maternity sau Newborn.

Doar participantii care au dat Like pe pagina noastra de Facebook si ne-au spus intr-un comentariu unde si-ar dori sa faca sedinta foto vor fi validati pentru concurs.

Sesiunile foto vor fi realizate in Cluj-Napoca, sau in alte locatii cu conditia ca orice cheltuieli de transport/cazare sa fie suportate de beneficiar. Data limita pana la care poate fi revendicata sesiunea foto este 01.12.2014.

Acest concurs nu este in nici un fel sponsorizat, sprijinit sau administrat de Facebook sau in asociere cu Facebook. Toate informatiile furnizate de participanti sunt directionate catre BY THE WAY PHOTOGRAPHY si nu catre Facebook. Informatiile furnizate vor fi folosite pentru alegerea castigatorilor.

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *