Nunta Cosmin si Iulia, Zalau

Fotografii Nunta Cosmin Si Iulia, Zalau

Cat de mari sunt sansele ca in aceeasi zi sa te opreasca politia de 2 ori si sa-ti pierzi si permisul de conducere? Ei bine…am aflat…sunt destul de mari!

             De 8 ani de cand conduc am fost oprit de politie de 2 ori si in ziua nuntii lui Cosmin si a Iuliei de inca 2 ori si am avut ghinionul de a-mi fi suspendat si permisul. Trebuia sa mentionez asta pentru ca am fost tare frustrat pe situatie si pe circumstantele in care s-a intamplat.

Oricum…revenind la ale noastre…am uitat destul de repede de acest eveniment nedorit si asta din cauza ca atmosfera de la nunta a fost poate una dintre cele mai animate si mai destinse de pana acum. Ne-a fost foarte usor sa ne gasim locul, iar Cosmin si Iulia au fost cat se poate de relaxati de la inceput pana la sfarsit. As zice ca nu au resimtit deloc emotiile acestui moment important, ci dimpotriva s-au bucurat si s-au simtit cat au putut ei de bine, chiar mai mult de atat, au reusit sa transmita starea asta tuturor celor prezenti.

Programul foarte liber si vremea frumoasa de afara ne-a permis sa facem si o mica excursie de cativa kilometri pana la Porolissum, unde se afla ruinele unei vechi asezari romane. Nu credeam ca sunt locuri asa frumoase in preajma Zalaului. Cu siguranta a meritat sa vizitam zona.

Desi a fost o zi destul de lunga, iar petrecerea s-a prelungit pana dimineata, nici nu ne-am dat seama cat de repede a trecut timpul si printre toate momentele pline de veselie de la restaurant nici nu am apucat sa simtim vreun strop de oboseala. A fost o zi minunata si un party pe cinste!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *