Nunta Catalin si Cosmina, Dej

Fotografii Nunta Catalin si Cosmina, Dej

Putem spune ca la nunta lui Catalin si a Cosminei am putut supune unor teste serioase noua noastra aparatura (Canon 5D MK II + cateva obiective si blitzuri pe masura).

Vremea nu prea a tinut cu noi, mai ales in prima jumatate a zilei si ne-a surprins cu o frumusete de furtuna, cu gheata, in toiul sesiunii foto. Din fericire nici mirii, nici noi nu am suferit “daune” prea mari, iar aparatura se pare ca e mult mai impermeabila decat am crezut. Totusi speram ca a fost primul si ultimul test de acest gen…

Spre seara am fost rasplatiti si cu putin soare asa ca am profitat cat am putut. Am avut norocul sa se desfasoare un fel de intalnire a proprietarilor cu masini clasice, chiar in spatele restaurantului si am reusit cumva sa-i furam pe miri pentru a mai face cateva fotografii. Pacat doar ca timpul era foarte limitat si eram asteptati la pozele de grup si asta nu ne-a permis sa exploatam la maxim imprejurimile. Tinand cont de vremea rea si rece, noi zicem totusi ca fotografiile au iesit mult mai bune decat ne-am asteptat… Enjoy!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *