Nunta Ovi & Elena, Cluj-Napoca

Daca vrei sa stii unde joaca vreun fotbalist, sau ce transferuri s-au mai facut si unde, sau poate vrei sa stii cum se descurca echipele de club prin campionatele interne, atunci Ovi e omul potrivit pentru a afla (aproape) toate detaliile fotbalului intern sau extern. Mai rar intalnesti o persoana care sa-ti poata da atatea informatii actualizate despre un subiect atat de vast… Evident ca e si un suporter infocat al echipei “U” Cluj. Ce e putin surprinzator e faptul ca entuziasmul si pasiunea lui au fost molipsitoare si pentru Elena. Am aflat ca nu lipsesc de la nici un meci al echipei clujene.

Amandoi sunt pasionati deΒ  jurnalism. Ea lucreaza la un post de radio local, iar el scrie articole pentru o revista si un website sportiv. In acelasi timp isi administreaza si mica lor afacere. Intreaga lor poveste incepe tot cu o pasiune comuna…o carte. Desi au locuit in acelasi cartier, destul de aproape unul de celalalt s-au cunoscut oficial dintr-o intamplare. Vorbind despre cateva carti, el i-a cerut una din ele imprumut, ceea ce a dus la o alta intalnire si-apoi o alta si alta…Si pentru ca restul povestii e usor de intuit pentru oricine o sa va mai spunem doar ca, tot cu ajutorul unei carti Ovi i-a daruit Elenei inelul de logodna. Dupa ce a comandat cartea cu cateva poezii alese special pentru ea, a decupat o parte din pagini si a asezat inelul in mijlocul lor si i-a daruit-o. Ni s-a parut o idee foarte originala.

Au ales sa-si uneasca destinele probabil chiar in ultima zi de primavara. Insa chiar daca vara era atat de aproape soarele a fost cam timid intreaga zi si ploaia marunta ne-a cam pripit.

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

3 Comments

 1. Reply
  neli 21/03/2011

  Ai de capul meu! Observati,va rog,ca sunt prima fana!!!

  • Reply
   cristi 21/03/2011

   am notat! multumim! πŸ™‚ πŸ™‚

 2. Reply
  bontea alexandra 20/02/2012

  Felicitari elena!!!!! nu am stiout ca te-ai casatorit!!! ai fost o printzesa frumoasa !!!! felicitari ink odata!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *