Nunta Sami si Alina, Suceava

Fotografii nunta Sami si Alina, Suceava

Nunta lui Sami si a Alinei a fost prima dintr-un lung sir de vizite la Suceva. Nu stiam noi ce ne asteapta.. ..dar o sa va povestim despre fiecare in viitorul apropiat.

Ne bucura foarte tare de fiecare data cand intalnim miri care isi fac timp suficient pentru toate activitatile care trebuie sa se desfasoare in ziua cea mare. Si nu stiu cum au reusit Sami si Alina ca nu au fost deloc stresati de timp sau de programul incarcat cu care ne-am obisnuit, ci dimpotriva, au avut suficient timp sa se bucure din plin de fiecare etapa din zi. Incepand de la coafura si machiaj, la programul de la biserica lor (cu toate surprizele placute din partea prietenilor) si pana tarziu la restaurant. Am avut chiar timp si ne-a facut placere sa analizam cateva costume Armani¬†impreuna cu Sami, cu fratele lui, Adi si cu nasul mirilor, Mate :-))…

Ne-am bucurat sa vedem ca relaxarea celor 2 e atat de molipsitoare pentru toata lumea, fapt care s-a vazut pe toata durata zilei…si asta a fost exact ce si-au dorit Sami si Alina.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *