Nunta Sergiu & Krisztina, Cluj Napoca

Sergiu & Krisztina

Am putea spune ca Sergiu si Krisztina inca de la inceputul povestii lor sunt aproape nedespartiti. Au facut aceeasi facultate (Facultatea de Constructii din Cluj), vor face un master in acelasi domeniu si se pare ca vor lucra si la aceeasi firma dupa ce vor absolvi. Cu putin timp inainte de a termina facultatea au decis sa-si lege si destinele oficial pentru eternitate.

Ne-ar fi placut sa avem mai mult timp in ziua nuntii pentru sedinta foto, dar nu s-a putut pentru ca programul a fost destul de aglomerat si au fost si cateva intarzieri. Dar, Kris ne-a rugat sa mai facem cateva fotografii dupa nunta, la locuinta parintilor ei, aproape de Cluj. Noi n-am avut nimic de obiectat asa ca am tras o fuga pana acolo. A fost o decizie buna pentru ca si ei si noi am fost mai relaxati fara sa simtim presiunea timpului. In plus ne-a priit si faptul ca am scapat de aglomeratia si arsita orasului care ne-au fost reale impedimente.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

2 Comments

 1. Reply
  Florin 14/02/2012

  Am gasit blogul intamplator cautand cuvant ” by the way ” , nu stiam daca se scrie legat sau nu. Frumoase poze in special a doua poza de jos in sus. Imi este dor de vara grav de tot.
  Casa de piatra.

  • Reply
   Diana 20/04/2012

   haha! tare asta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *